Kvalitet

Släpvagnar och trailers av varumärket Respo har varit kända för hög kvalitet från första början. Det beror på produkternas högklassiga material och komponenter samt den kraftiga, hållbara konstruktionen.

Modern teknologi och hög precision gör att produkterna har lång livslängd och överensstämmer med stränga kvalitetskrav.

År 2005 införde vi ett kvalitetssystem enligt standarden ISO 9001 för såväl tillverknings- som försäljningsprocesserna.

Vi använder endast detaljer och råmaterial med hög kvalitet som för det mesta härstammar från EU-länder (samma fabriker tillverkar även komponenter för biltillverkare). Stora ordervolymer möjliggör förmånligare inköp av värdefulla komponenter, därför kan vi erbjuda ett utmärkt pris/kvalitetsförhållande.

Att våra produkter har vunnit flera test av tekniktidskrifter, fått positiv återkoppling från kunder och visar en låg reklamationsnivå är ytterligare tydliga bevis på deras värde.

Under de tjugo åren som vi har agerat på marknaden har våra släp hävdat sig väl. Tack vare produkternas höga anseende har Respo blivit Estlands största släpförsäljare. Vi har behållit ledarpositionen på Estlands släpvagnsmarknad sedan 2006 (enligt fordonsregistrets uppgifter).

Vi har alltid avstått från att ge efter för pristrycket och leverera väldigt billiga produkter som dock inte skulle motsvara kundernas förväntningar.

ISO 9001:2015 certificate

cert