Samarbete med Optimera

Respo 24/7 försäljningsstationer

Vi öppnade sju nya 24/7 trailerförsäljningsställen i samarbete med Optimera. Det finns över 40 nya trailers tillgängliga dygnet runt. De nya orterna är Norrköping, Tranås, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Växjö och Kristianstad. Kom och ta en titt och hämta din nya trailer!

Nya släpvagnar finns nu att tillgå när som helst!

Respo försäljningsstationer som är öppna dygnet runt är ett smart sätt att köpa släpvagnar eftersom du inte längre behöver stå i kö eller vara beroende av veckodag och öppettider hos en återförsäljare. Istället kan du när som helst under dygnet köpa en släpvagn när det passar dig bäst. På självbetjäningsstationen finns alltid ett urval av de mest populära modellerna, och de är redan registrerade och klara att tas i bruk direkt.

Klicka på platsen för att komma dit:

Tuvängsgatan 2, Eksjö

Anneforsvägen 63, Nässjö

Stålvägen 4, Vetlanda

Lenhovdavägen 3, Växjö

Hermelinsgatan 14, Tranås

Björkhemsvägen 12, Kristianstad

Malmgatan 35, Norrköping


Se till att undersöka släpvagnen på plats innan du köper den för att se till att den uppfyller de krav du har!

Att köpa är mycket enkelt:

1. Inspektera trailern på plats!
2. Klicka på "Köp"-knappen på hemsidan. www.24.respo.se
3. Ange uppgifter om köparen. Kontrollera att de uppgifter du fyllt i är korrekta, då ägarbytet registreras i Transportstyrelsens e-tjänster i enlighet med de uppgifter du angett.
4.  Välj en lämplig betalningsmetod och gör betalningen via din internetbank.
5. Efter köpet kommer du att se instruktioner på skärmen, dessutom skickas ett sms och e-post med mer detaljerade instruktioner. 
6. Ange koden och ta ut din nya trailer.

Ägarbytet registreras i Transportstyrelsens e-tjänster senast nästa vardag och en faktura kommer skickas till din e-postadress.