Företag

Respo grundades 1990 och fram till idag har vi tillverkat över 200 olika typer av släpvagnar som har sålts över hela Europa.
Vårt mål är att tillverka, ett brett utbud av högkvalitativa släpvagnar och tillbehör för personbilar och transportbilar, i syfte att ge våra kunder kompletta lösningar för användning av släpvagnar.
Vi tror på att vår utveckling och framgång beror på de tusentals nöjda kunder som väljer Respo släpvagnar och det är därför vi är helt engagerade i våra kunders önskemål.

Kvalitet
Våra ingenjörers långa erfarenhet inom 3D CAD-teknologi och kontinuerlig testande av produkterna försäkrar, att varje enskilt släp som tillverkas håller hög standard och kvalite.
Automatiserade tillverkningsprocesser, moderna arbetsbord och komponenter med hög kvalité är de viktiga förutsättningar som ger den långa livslängden hos Respo släpvagnar.

Samtliga släp överensstämmer med kraven enligt EU-direktiv, komponenterna har testats i EU-laboratorier och släpen har certifikat om typgodkännande.

Produkturval och produktutveckling
Respo produkturval inkluderar ett stort antal olika flakvagnar, skåpvagnar, plattform släp, samt släp för transport av maskin, bil, båt, vatten- och snöskotrar och även släp för djurtransport. 

Utöver standardvagnar och -trailers erbjuder vi även flexibla speciallösningar alltefter kundernas behov.

Ständig produktutveckling av nya och befintliga modeller har alltid varit vårt mål. Vi samarbetar tätt ihop med forskarna från Tartu Universitetet och Tallinn Tekniska högskola för att utveckla nya och hållbara lösningar som uppfyller kundernas önskemål.

Tillbehör, reservdelar, underhåll och reparation

Med hänsyn till användarnas olika behov erbjuder vi ett stort urval av tillbehör - från verktygslådor, extralämmar, stödben och stödhjul till eldrivna vinscher, kapell och kåpor.

Eftersom Respo är en känd tillverkare av slitstarka släpvagnar, då är reservdelarna och tillbehören vi erbjuder av högsta kvalitet och hållbarahet.

Vi erbjuder även tjänster såsom efterservice och reparation av släp.

Marknader
Respo är marknads ledare i Finland och Estland samt bland de 5 största släpvagns tillverkare i Skandinavien. 
Vi säljer våra vagnar till stora delar av Europa men också till Australien, Afrika och även Asien.