Företag

Respo grundades 1990 och för idag har vi tillverkat runt 200 olika typ av trailers som vi har sålt i Europa.

Vi är övertygade om att de tusentals kunder som väljer ett släp av Respo tryggar vår utveckling och framgång även i framtiden. Därför är vi helt hängivna till våra kunder.

Missionen av AS Respo Haagised utgörs av tillverkning, försäljning och reparation av ett brett urval av släpvagnar och trailers för personbilar och skåpbilar (inkl tillbehör) samt efterservice med syfte att tillhandahålla släpvagnarnas användare helhetslösningar med hög kvalitet.

Kvalitet

Våra designers' erfarenhet inom ingenjörsarbete, 3D CAD-teknologin och kontinuerlig provning av produkterna försäkrar den höga kvaliteten av varje enskilt släp.

Automatiserade tillverkningsprocesser, moderna arbetsbord och komponenter med hög kvalitet är de viktiga förutsättningar som ger den långa livslängden hos Respos släpvagnar.

Samtliga släp överensstämmer med kraven enligt EU-direktiv, komponenterna har testats i EU-laboratorier och släpen har certifikat om typgodkännande.

Produkturval och produktutveckling

Respos produkturval inkluderar ett stort antal olika flakvagnar, skåpvagnar, plattformsläp samt trailers för transport av båtar, vattenskotrar, mindre HT-båtar, hästar, hundar, snöskotrar, snöslungor, bilar osv.

Utöver standardvagnar och -trailers erbjuder vi även flexibla speciallösningar alltefter kundernas behov.

Ständig produktutveckling och förbättring av befintliga modeller har alltid varit vårt mål. Vi samarbetar tätt med forskarna från Tartu Universitetet för att utveckla nya och hållbara lösningar som svarar dina behov.

Tillbehör, reservdelar, underhåll och reparation

Med hänsyn till användarnas olika behov erbjuder vi ett stort urval av tillbehör - från verktygslådor, extralämmar, stödben och stödhjul till eldrivna vinscher, kapell och kåpor.

Respo är känd för släpvagnar med lång livslängd, även våra reservdelar och tillbehör är hållbara och med hög kvalitet.

Vi erbjuder även tjänster såsom efterservice och reparation av släp.

Marknader

Respo är bland de 5 största vagnstillverkarna i Norra Europa och i Baltiska Länder.